учитель - сонце...

У слові — вчитель — все життя і мрії,
Політ душі і веселковий цвіт.
Найкращі помисли, свята любов, надії,
І вчитель сам — це неповторний світ.

Він все життя з відкритою душею
Йде до людей, щоб світло донести.
Учитель сяє для усіх зорею
І відкриває їм нові світи.

Надія Красоткіна


VIII районний конкурс "Запали свою зірку"- 2016

     Для багатьох учителів нашого Хортицького району цей конурс став традиційним. "А й правда, крилатим грунту не треба,- дуже доречні рядки Ліни Василівни, бо цієї пятниці присутні були окрилені піснею.
    Цей конкурс не має переможців і переможених, там усі зірки! А дякувати потрібно авторові даного проекту - Остах Світлані Іванівні. Саме завдяки директору ЗОШ №32 в Хортицькому кожної осені лунає пісня.
    18 листопада зала примішення ЗОШ №32 була переповнена. Діти, батьки, вчителі, почесні гості, серед яких не лише представники Хортицької районної адміністрації, а й бійці зони АТО, наші захисники, надія та сподівання... Співали разом- усією дружньою родиною! Кожен учасник на сцені почувався дуже комфортно, бо з зали дивилися рідні, небайдужі люди.
     Слід зазначити, що пісня лунала наша, справжня українська: про кохання, сподівання, про вдачу, жіночу долю, про край наш багатий, про батькову хату... Звичайно, цьому сприяли організатори даного фестивалю, бо яскраве шоу не обійшлося без справжніх професіоналів: Яценко О.М.- методист ТВО -залучила всі навчальні заклади нашого району до участі в конкурсі; Бабенко С.Б. - методист ЦЕВ - відповідав за якісне музичне оформлення; Гончарова К.В.- заступник директора з ВР разом із педагогом-організатором Смирною В.С.та командою  вчителів ЗОШ №32 організували теплу незабутню зустріч. Особлива подяка ведучим - учителю англійської мови Тринадко А.А. та учениці 11-А класу Линенко В.
      Від організації фестивалю задоволені були всі, особливо учасники, бо подарунки VIII районного конкурсу "Запали свою зірку"- 2016 здивували всіх! Крайнов В.П. та Годжик О.В. вручили лауреатам дипломи та подарункові сертифікати до салону краси та спортивного комплексу. Тепер наші вчителі зможуть трішечки відпочити від зошитів. Також на святі не обійшлося без солодощів, якими пригощали учасників організатори свята.
     Із нетерпінням чекаємо наступного фестивалю. Наснаги та здоров'я учасникам та організаторам!



Відеоматеріали - Клим Ю.В.